Goededoelkaarten

Mijn Cards & CardsEmail:   
 
Wachtwoord:   
 
 
 
 
Ik ben mijn inlogcodes vergeten.

Uw winkelwagen« Vorige pagina  | Volgende pagina» 
     
 
select
 

Een ogenblik geduld aub...  

Geen resultaten.

Kaarten uit de collectie Doe een WensMeer hulp betekent, dat meer wensen in vervulling gaan.

Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. 

Doe Een Wens werkt eraan om álle kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling te geven. Naast tijd en aandacht is ook geld nodig om die wensen te vervullen. Want behalve het regelen van alle praktische zaken rondom de wens, neemt Doe Een Wens ook alle kosten voor haar rekening. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer wensen er jaarlijks vervuld kunnen worden. Mede dankzij de opbrengst van deze speciale “Doe Een Wens-kaarten” kunnen wij elk jaar meer wensvervullingen realiseren.

Namens de wenskinderen heel veel dank!

Junior Ambassadeur
Doe Een Wens Stichting Nederland

Kerstkaarten voor het bedrijfsleven!


Natuurlijk verstuurt ook u dit jaar weer kerstkaarten. Zo bedankt u uw relaties voor de prettige samenwerking en wenst u hen tevens al het goede voor het nieuwe jaar. Met de aankoop van onze kaarten steunt u Doe een Wens! De kaarten zijn ontworpen en vervaardigd door FamilyiCards; al meer dan 70 jaar specialist in kerstkaarten voor het bedrijfsleven. 


Sitemap | Disclaimer | © Cards & Cards 2024