Goededoelkaarten

Mijn Cards & CardsEmail:   
 
Wachtwoord:   
 
 
 
 
Ik ben mijn inlogcodes vergeten.

Uw winkelwagen« Vorige pagina  | Volgende pagina» 
     
 
select
 

Een ogenblik geduld aub...  

Geen resultaten.

Kaarten uit de collectie {0} {0}


Naar een toekomst zonder diabetes.

Het Diabetes Fonds zet zich in voor mensen met diabetes: het financiert onderzoek en geeft voorlichting. Daardoor krijgen mensen met diabetes een betere kwaliteit van leven, nu en in de toekomst. Er zijn ongeveer 1 miljoen Nederlanders met diabetes en dat aantal loopt steeds sneller op. Hulp en oplossingen voor mensen met diabetes zijn hard nodig!

Wij zetten ons in voor het zoeken naar oplossingen voor diabetes en de complicaties van diabetes. Met het doel diabetes te voorkomen en te genezen. Dat lukt alleen als we weten hoe diabetes ontstaat en hoe het zich ontwikkelt. Voor de financiering van onderzoek en voorlichting is het Diabetes Fonds volledig afhankelijk van giften. Een onderzoek kost ongeveer € 250.000. Steun het Diabetes Fonds en draag bij aan een toekomst zonder diabetes! 

Kerstkaarten voor het bedrijfsleven!


Natuurlijk verstuurt ook u dit jaar weer kerstkaarten. Zo bedankt u uw relaties voor de prettige samenwerking en wenst u hen tevens al het goede voor het nieuwe jaar. Met de aankoop van onze kaarten steunt u het Diabetes Fonds! De kaarten zijn ontworpen en vervaardigd door FamilyiCards; al meer dan 70 jaar specialist in kerstkaarten voor het bedrijfsleven. 


Sitemap | Disclaimer | © Cards & Cards 2024